Zorg

Zorg

Zorg voor innovatieve oplossingen in de zorg is een van onze missies. InnoCleaning heeft innovatieve oplossingen voor diverse vervuiling in bijvoorbeeld de sanitaire ruimten, kantines, huiskamers van uw instelling,  door het selfcleaning effect of easy to clean effect van de toegepaste coating.

gang wit verzorgingshuisbehandelkamer wit groen

Door  onze coating aan te brengen in bijvoorbeeld een sanitaire ruimte hechten huidvetten, organische vervuiling, kalkresten etc. niet of nauwelijks op de wanden, vloeren, kranen, toiletten, aanwezig meubilair en hulpmiddelen.

Hierdoor ontstaat een enorme winst op de hygiënische omstandigheden doordat bijvoorbeeld in een doucheruimte vuilresten direct met het douchewater eenvoudig weggespoeld worden doordat deze niet hechten.

Ook de periodieke reiniging waar u aanslag van zeep en kalkresten (laat) verwijderen kunt u in frequentie aanpassen.

Gevolg van onze aangebrachte coating is een schonere en frissere atmosfeer door het selfcleaning effect van de coating. Organisch vuil, vet en kalk hechten nauwelijks aan ramen, wanden, vloeren, deuren, bedden, meubilair, wastafels, toiletten enzovoort.

De coating blijft afhankelijk van de belasting tot 10 jaar werkzaam.

U kunt na het aanbrengen van de coating uw schoonmaakrooster aanpassen en de werkwijze aanpassen. Hierdoor wordt de dagelijkse en periodieke schoonmaak procedure sterk vereenvoudigd waardoor de ureninzet vermindert en het gebruik van chemische reinigers vermindert.

Vanzelfsprekend adviseren wij u hierin om uw hygiëne op een hoger peil te brengen en worden alle vervelende en kostbare gevolgen van bv een Noro besmetting verder beperkt.

De coating wordt reeds toegepast in zorg instellingen zoals cleanrooms, verpleeghuizen, sanitaire ruimten, (tand)arts praktijken, fysiotherapie praktijken, behandelkamers, ziekenhuizen en kinderdagverblijven.