schildersbedrijf Emmen

Schildersbedrijf in Emmen e.o.

Schildersbedrijf Emmen is een  logische stap voor het aanbrengen van coating voor het onderhoud van uw pand.  Het lakken van uw kozijnen, het aanbrengen van een frisse kleur op uw gevel, sauzen van wanden in uw kantoor of woning is een ook onderdeel van het dienstenpakket van InnoCleaning & Coating / Schildersbedrijf Emmen.

Een vakkundige voorbewerking met professionele middelen en de beste kwaliteit verf & lakken staan garant voor een jarenlange frisse en representatieve uitstraling van uw pand.

Veel aanslag op uw gevel door fijnstof van uitlaatgassen en omliggende industrie, algengroei die uw gevel ontsiert.. als schildersbedrijf Emmen en innovatieve reiniger in Emmen hebben wij hier betaalbare en langdurige oplossingen voor.

Het impregneren van uw gevel met onze gevelcoating op een stenen of houten ondergrond zorgt dat vocht en vervuiling nauwelijks hechten op uw gevel  en verlengt de levensduur van uw pand met jaren.

Zijn bijvoorbeeld uw kozijnen enkel aangetast door UV licht en vervuiling is het aanbrengen van een kleurherstellende coating wellicht een alternatief.

Door deze coating ziet uw houtwerk, aluminium kozijn en kunststof er nagenoeg als nieuw uit. Ook kunnen wij bv uw boeiborden van trespa zodanig behandelen dat er nauwelijks vervuiling hecht en u hierdoor enorme besparingen realiseert op uw onderhoud.

Schildersbedrijf Emmen

InnoCleaning & Coating

Tel 06 104 276 16