Portfolio

 • Bij diverse paramedische praktijken verzorgen wij de dagelijkse en periodieke reiniging. Juist nu is optimale hygiëne voor patiënten een absolute must.
 • Voor vele particulieren hebben wij windveren, boeidelen en gevels gereinigd.
 • Bij bedrijven als particulieren verzorgen wij de glasbewassing met ons Osmose Telewash systeem of traditioneel met de handwisser en raamtrekker.
 • In Duitsland werken wij voor een grote installateur van PV installaties en reinigen vele meters zonnepanelen bij grootwinkelbedrijven, agrarische bedrijven en zonneparken.
 • In diverse plaatsen in Oost & Noord Nederland verzorgen wij de glasbewassing zowel bij particulieren als  diverse (groot) winkel bedrijven. De buitenzijde in de meeste gevallen met ons Osmose Telewash systeem en de binnenzijde (etalages en separatieglas) traditioneel met wisser en trekker.
 • Voor een grote medische praktijk verzorgen wij de dagelijkse schoonmaak.
 • Voor een moderne paramedische praktijk verrichten wij maandelijks de periodieke reiniging van het gehele gebouw.  Alle sanitaire voorzieningen, vloeren, ramen en toestellen worden intensief gereinigd ter aanvulling op de dagelijkse reiniging.
 • Voor een Europees opererend grootwinkelbedrijf verrichten wij,  in onder aanneming, de dagelijkse schoonmaak van ca. 1500 m2 winkeloppervlak in diverse vestigingen in Noord Nederland ingeval van ziekte, uitval of specialistische reiniging.
 • Voor de Rabobank Emmen zijn sanitair groepen voorzien van een vuil- en waterafstotende coating op de wanden en vloeren. Vervuiling hecht niet meer op oppervlakken waardoor deze beter, eenvoudiger en vooral sneller te reinigen zijn. Zowel in hygiënisch opzicht als optisch een verbetering.
 • In een winkelcentrum zijn 400 m2 glazen luifels intensief gereinigd en behandeld met glascoating. De reacties van de winkeliers zijn zeer positief vooral omdat vogeluitwerpselen en atmosferische vervuiling na een regenbui van de luifels is gespoeld en deze weer kraakhelder zijn.
 • Voor een producent van laboratorium apparatuur zijn alle stenen buitenmuren gereinigd en ca. 300m2 damwand behandeld met gevelcoating waardoor de wanden water en vuil afstotend worden. De noordzijde van het gebouw had veel algenvorming wat het representatieve karakter van het pand teniet deed.  De algenvorming ontstond met name in de herfst en vooral het voorjaar. Na 1 jaar is het gebouw nog steeds schoon en algenvrij!!!   Ook al het vensterglas ca. 200 m2 is behandeld met glascoating waardoor de reinigings frequentie met 50% verlaagd is en de kosten van reinigen sterk gereduceerd zijn. Het gebouw wordt nl. weer schoon door een buitje regen…
 • Een kantine van een bedrijf is behandeld met RVS NanoCoating waardoor de al wat oudere RVS apparatuur en balies er weer als nieuw uitzien. Ook de tegelwanden, schappen, plinten en vloeren zijn behandeld met NanoCoating. Alle behandelde oppervlakken zijn nu vuil en water afstotend (Hydrofoob) waardoor vetten en overige vervuiling niet meer hechten en eenvoudig verwijderd kunnen worden.
 • De winst hier… Optisch een enorme verbetering, vervuiling hecht niet meer op behandelde oppervlakken door de RVS coating en de reiniging is eenvoudiger en sneller geworden. Ook is het gebruik van chemische reinigers enorm gereduceerd.
 • Voor een fastfood restaurant is de glazen balie voorzien van glascoating. Men had veel last van vingertasten en vet van de geserveerde schotels. Resultaat is dat de balie er continu helder uitziet en de duur van het reinigen van de balie nu 2x sneller gaat zonder gebruik te maken van chemische reinigers.
 • Een kantoor gebouw in Emmen is voorzien van glascoating op al het vensterglas. Hierdoor hechten vocht en vuil niet meer en spoelt regenwater alle ramen weer schoon. De winst… altijd schone ramen, de reiniging frequentie is gehalveerd en de kosten van iedere reiniging sterk gereduceerd.   Reactie van de opdrachtgever:  SUPER!!