Hospitality

Innocleaning & Hospitality hebben hetzelfde DNA!

Hospitality

Hospitality zoals recreatiewoningen, hotels, zwembaden, kleed
kamers, openbare toiletten, hotelkamers, recepties, restaurant keukens, badkamers, magazijnen, koel & vriescellen allemaal ruimten waar een verscheidenheid aan bezoekers en medewerkers veelvuldig in en uitlopen.  Al deze locaties hebben hun specifieke aandachtspunten wat betreft de schoonmaak en hygiëne.

kleedkamers zwembad

In deze ruimten worden hoge eisen gesteld aan de inzet van medewerkers zowel uitvoerend als aan de eigen of externe schoonmaakdienst. De risico’s die veronachtzaming in de hygiëne kunnen veroorzaken zijn groot voor organisaties waar intens omgegaan wordt met haar gasten. Omdat wij zelf uit de ‘hospitality’ wereld afkomstig zijn is dat besef bij ons zeer groot; het is dan ook de reden waarom wij met onze innovatieve schoonmaak aanpak op de markt gekomen zijn.
kitchen aan het werkOnze diensten variëren van het eenmalig of periodiek reinigen en/of ‘easy to clean’ maken van locaties of ruimten zoals kinderparadijs, balie, recreatiewoning, zaal of hotelkamer.

Ook uw vensterglas, separatieglas en douche schermen, roestvrijstalen oppervlakten in keukens, pilaren, liften, bars  kunnen we zodanig behandelen dat deze er altijd representatief en als nieuw uitzien en ‘easy to clean’ of ‘selfcleaning’  zijn.

Als er dan tegelijkertijd een scherpe calculatie geboden wordt wat betreft de inzetbare uren van uw of onze medewerkers om deze ruimten schoon te houden, dan spreken we over een echte win-win situatie.

Ook voor het schilder-onderhoud van uw gebouwen hebben we oplossingen waarmee u zowel optisch als financieel enorme winst boekt.

Kortom, wij kunnen u adviseren om met behulp van onze moderne middelen de schoonmaak én algehele hygiëne op een hoger plan te brengen, terwijl de ureninzet daalt.

Graag informeren wij u verder wat dit betekent voor uw organisatie en wij maken graag voor u een op maat aangepast plan, geheel vrijblijvend!