Gevelcoating

Onze gevelcoating  is kleurloos, UV bestendig, slijtvast en zorgt voor zeer sterke  waterafstotende en vuilafstotende eigenschappen van uw gevel.

De gevelcoating is geschikt voor:

– Metsel- en voegwerk
– Keramische muur- en vloertegels binnen en buiten
– Houten gevels en kunststof beplating
– Kalksteen, kalkzandsteen, zandsteen en beton
– Gips en stucwerk
– Marmer en gepolijst marmer
– Graniet en gepolijst graniet
– Natuursteen

Innocleaning gevelcoating

Foto boven en onder: Rechts is behandeld met onze gevelcoating links ziet u de diagonale lijn met daaronder de verkleuring veroorzaakt door wateropname van de steen.

Heel belangrijk bij bestaande stenen en houten gevels is de dampdoorlatende eigenschap van de gevelcoating. Enerzijds is uw stenen gevel water- en vuil afstotend, anderzijds laat het damp  vanuit de spouw van binnenuit door waardoor er geen schimmels ontstaan.

Hierdooclose-up-beton-voor-en-nar zijn de stenen of beton altijd droog wat vorstschade, betonrot en mogelijke schade door vocht voorkomt. Ook verbeterd het isolerende effect van uw gevel doordat vocht niet meer in de stenen of het beton trekt. Vocht is KOU!

schutting-behandeld-met-houtcoating-na-1-jaar

Een schutting deels behandeld met houtcoating. Links is behandeld en na 1 jaar nog schoon. Het rechtergedeelte onbehandeld en vocht en algengroei is weer zichtbaar.

Door de water- en vuilafstotende werking voorkomt u algengroei, mosgroei, verkleuring door zwarte vuil strepen enz. Regenwater spoelt de atmosferische vervuiling van uw gevel.

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een gratis proef met onze gevelcoating zodat u zelf het resultaat kunt ervaren.

Impregneren van uw stenen of hout gevel in Emmen, Drenthe, Overijssel of Groningen? Vraag een gratis proefzetting aan!